Musik

IMG_2499Nu är jag tillbaka i musiklyssnadens mecka med några nya tekniska prylar. Efter en liten shoppingrunda blev det denna gång en NAD C375BEE-förstärkare som orkar driva ett par B&W CM9-högtalare. För att lagra och streama musiken blev det en Bluesound Vault med 2Tb. Den klarar av att streama högupplöst så att förutom att köpa musik i mastertapekvalitet från Linn Records får man hoppa på WIMP-tåget med deras HiFi Lossless Musik Streaming. Det är skillnad att lyssna på musik i Flac-format.
Utöver detta fick man plocka fram sin gamla
DUAL CS5000-gramofon, pickup Ortofon VMS20E MkII och alla gamla LP-skivor,
snacka om flachback.
Kablarna ska vi inte prata om, det är ju lite nördigt.
Hoppas mina grannar har förståelse för denna hobby.

Det här inlägget postades i Chatte. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *